Hej och välkommen till min blogg om livet i Hong Kong!

Hej!

Mitt namn är Henrik Danielsson är jag skapade denna blogg lite snabbt och lätt för att kunna skriva av mig om saker i mitt liv.

Anledningen till att jag valde namnet www.hdkinhongkong.se är att HD är mina initialer och just nu så lever jag i Hong Kong på obestämd tid.

Varför Hong Kong?

hong-kong-1174744_640

Jag var utbytesstudent här mellan 2005-2006 och trivdes som fisken i vattnet. Jag lärde känna väldigt många intressanta personer, både via skolan men även privat.

Jag studerade Applied Business Management Marketing och är väldigt driven som person. Jag valde Hong Kong främst för att det är ett av vår tids mecka för entreprenörer och allmänt drivna människor.

Syftet med bloggen

Just nu jobbar jag i Hong Kong på ett riktigt intressant jobb. Dock har jag inte tänkt att blogga något om det, främst för att det är ett ganska sekretessbelagt jobb. Jag kommer även hålla mig ganska anonym här av personliga skäl.

Syftet är istället att kunna ventilera mina tankar, åsikter och även bara få skriva av mig ibland.

Det är skönt att ha ”någon som lyssnar” vad man än skriver. Det kanske inte kommer vara en enda person som läser det jag skriver, men likväl är det kul. Jag skriver främst för mig själv så att säga.

Vad kommer jag då att skriva om?

Ja detta är ju en bra fråga, jag har själv ingen aning just nu. Men troligtvis kommer det att bli mycket om mitt vardagsliv och mina intressen. Jag jobbar extremt mycket så tyvärr har jag inte jättemycket fritid. Jag kanske inte heller hinner blogga så ofta som jag vill, men jag ska ändå försöka att hålla igång bloggen någorlunda.

Mina intressen är:

Resor

Teknik och IT

Träning

Mat och kosthållning

Så troligtvis kommer jag skriva mycket om ovanstående ämnen.

Vad som händer framöver kan bara framtiden utvisa. Vill ni komma i kontakt med mig är min email adress här: [email protected]

Tack för denna gång